Friday, 3 February 2012

Cuti2 ni apa nak buat..

Salam...
minggu ni cuti lagi sampai selasa next week..ermm kalau banyak duit bole gak gi jauh2 dgn family.. ni duk umah kg jela nampaknya..hehehee.. teringat lak 2tahun lepas pada tarikh yang sama hari ni baru tiba dari Bandung,Indonesia dengan kawan2..memang best gike ke sana..shopping x hengatt!! banyak tempat2 best kat Bandung tuh yg aku sempat pegi sebab x lama sgt cuma 4h 3m je.. dan malam yang terakhir sempat check in kat Jakarta Hotel..sebab utamanya ialah PLANET HOLYWOOD!!wakakaa..
sesi makan2 dgn team rombongan BANDUNGANZ..


Bergambar di Tangkuban Perahu..bekas tapak gunung berapi

with my kazen MIMIE

Pelbagai jenis beg kulit yang murah gilerrr kentangggg
..sempat sambar baju PH 2 helai black n white..puasss... sebabtu la kalau ade kawan yg nak suruh suggest ke mana cuti2 nih aku suruh g Bandung je..xpayah jauh2 sangat la..bawak 3k pon dah cukup.. makan,hotel n shopping semua murah2 dan kompem korang rambang mata..nanti aku post kan pic2 aku kat sana...ok see ya..!!

1 comment: